Tehtiin ennen aamuruokaa pientä reenin pätkää videoiden. Tarkoituksena oli saada itselle mielikuva tämän hetkisten liikkeiden tasosta, koitin tehdä liikkeet kuten kokeessa, mutta korjasin virheet heti, esimerkiksi luoksetulon eka toppi valui ainaki koiran mitan niin sen jätin kesken ja palkatta, uusinta näkyykin sitten videolla , tulee aavistuksen yli merkin, mutta itsellä on vielä hakusessa hahmottaa milloin on oikea aika pysäyttää , eli missä kohtaa koira noin merkin kohdalla :)

Ensimmäiseksi otettiin nouto, eka heiton jälkeen ada varasti kapulalle, jätin palkkaamatta vaikka muuten olikin hieno nouto :) Toinen heitto, palkkasin siinä ennen noutoon lähetystä, tässä Adalla kesti ottaa kapula suuhun, en tiiä mitä siinä oli niin vaikeaa, näkyy videolla, palautus laukalla ja sivulla mälväsi, odotin että on rauhassa ja kiitos käskyllä kapula käsiin.

Video noudosta.

Luoksetulossa, ensimmäinen pysäytys venyi Ada (lisää erikseen pysäytys harjoituksia!!) vaan jätti koko käsimerkin huomiotta.Jätin kokonaan kesken tämän, enkä palkannut. Toinen oli hyvä, aavistuksen merkin yli pysähtyy, mutta se johtuu ihan omasta hahmottamis vaikeudesta ;) (siksi myös näitä merkkien kanssa harjoituksia).

Seuraaminen, käännökset näyttää videolla ihan kököiltä, ite pysähdyn ja muutenkin ovat tosi kömpelöitä! Juoksu osuudessa loikkii ku mikäkin, lopetan sen kuitenkin hyvään perusasentoon. Jotenkin tuli tunne ettei tätä enempää, menee vaan huonompaan :)

Video luoksetulosta ja seuruusta

Kaukot, Alkuun tein pidemmältä matkalta yhden istumaan nousun jonka heti palkkasin heittämällä namin, ja siitä uudestaa down käskyllä maahan ja I-M-I-M-I-M paluu koiran vierelle ja maahan palkka. Asennon vaihdot oli hyviä ja reagoi jokaiseen heti ekalla käskyllä.

video kakeista.

Loppuun paikkamakuu pillossa, aika noin 2,5 minuuttia, välillä pääsin kurkkaaamaan, makoili ihan rauhassa, katse koko ajan piilolle päin, ei mennyt lonkalle eikä ollut muutenkaan mitenkään levottoman oloinen. Tästä ei oo enää videota, musta on tylsää kuvata paikkamakuuta, vaikka siitähän kyllä sitten näkis mitä duunailee piilossa olon aikana.