Siis ihan mahtavaa :) En ois taas aamulla uskonut millainen päivä on tulossa, vettä satoi ku Esterin p...stä kun aamulla lähdin kirien kans aamukävelylle. en vihtinyt Adaakaan laitella senkun otin kyytiin, Paikalle päästyä alkoi Raahessakin satamaan ja kehää odotellessa satoi väliin ihan kunnolla, ehkä se oli hyvä merkki, silloinkin satoi kun Ada sai ekan sertin :)

Kehän laidalla ei ollutkaan muuta kuin tuttuja ja kehässäkin oli vain yksi vieras koira , Nuorten luokan uros joka sai hylsyn alapurennasta. Ada sai ERI 1 ja SA, vettä satoi kehässä olo ajan ja tietysti koko näyttelyhihna oli litimärkä ja liukas ja kun vetsku narttu tuli meidän jälkeen kehään niin Ada vaan liukui mun otteesta Hilun luokse, onneksi tuli heti ekalla kutsulla mun luo ...NOLO! Veteraani narttu sai myös ERI 1 SA, ja PN kehässä oltiin siis kahdestaan Ada ja Hilu. Tuomari laittoi Adan ykköseksi ja niin sieltä tuli se viimeinen sert!!! Tässä vaiheessa hiukan harmiti ettei ollut niitä taippareita suoritettu :) 

ROP kehässä vastassa oli ihana Aulis ja tuomari juoksitti kerran ympäri ja ojensi ROP ruusukkeen Auliksen omistajalle Maijulle. Siis Ada VSP! Ihan mieletöntä, mun pikkuinen <3 

Kuvia ei valitettavasti vesisateen takia otettu, kotona napsin sitte puhelimella äkkiä pari kuvaa Adasta palkintoineen. 

Ada%20Raahe%20VSP.jpg

Hiukka on huonoa kuvanlaatua mutta jos edes jotain näkee

Ada%20Raahe%20VSP1.jpg

Ada 2 v 1kk :)