Kuten otsikko kertoo niin siitä on tämän päivän reenit tehty....

Aamuruualla tein omalla pihalla "kokeenomaisen tyylisen" reenin, alusta jätin pois vaan seuruu osuuden ja lopusta hypyn, sekä noudonkin päätin niin että sai vauhdista pudottaa kapulan ja juosta sitten palkalle.

Liikkeestä maahan, tämä on se Adan bravuuri, seuruukin tuntui nyt ihan hyvältä, toki tein ennen aloitusta hieman takapää työskentelyä täyskäännöstä ja peruutusta (tämän on huomannut tepsivän siihen suorana pysymiseenkin seuruun aikana).

Luoksetulo oli myös hyvä, pysäytyksen jälkeen tuli laukalla sivulle.

Liikkeestä seiso, seuruu hyvä, napakka seisahtuminen mutta kääntyi aavistuksen mun perään kattomaan, tätä täytyy nyt sitte vielä harjoitella, jotenkin jäänyt nämä jäävien jättö osat liian vähälle reenille nyt kun oon keskittynyt niin paljon noihin "uusiin" liikkeisiin ja niiden ongelma osuuksiin. vaikka kyseessä pitikin olla kokeenomainen mutta korjasin heti, jätin uudestaan seisomaan palkkasin siihen, tein kierroksen ja palkkasin uudestaan seisomisesta, jätin adan eteen namin jonku matkan päähän ja tein takaa kierto osuuden ja tulin sivulle, laskeskelin mielessä noin viiteen sekuntiin ja vapautin suoraan namille.

Kaukot, oli hyvät, matka noin sen viisi metriä vaihdot I-M-I-M tosi hyvät ja yhtenäiset istumaan nousut, ei ennakoinut maahanmenoja vaan ootti ja kerrankin kuunteli! sivulle mennessä ootin sivulla hetken, palkkasin namilla, ootin hetken ja käskin istumaan ja vapaa.

Lopuksi nouto, Ada sivulla istumassa, nakkasin kapulan lähetin hakuun, läpsäsi kerran tassulla kapulaa ennen kuin otti suuhun, laukalla luokse vapautin ruualle ennen kuin tuli vierelle.

Päivällä tein testimielessä harjoituksen jossa annoin Adalle pallon suuhun ja siitä edestä käskyllä sivulle, kyllä se alkuun oli hankalaa ja kömpelön näköistä myös pallon kanssa. Tällaiset reenit on jäänyt ihan kokonaan sitä on vaan laput silmillä menty kuten kokeissakin, nouto on nouto ja siihen kuuluu noutokapula. onneksi on Heidi <3 joka jaksaa vastailla ja pähkäillä meidän toko-ongelmia, miettien  niihin ratkaisua. eli siis pitää muistaa helpottaa koiralle hajoituksia , mutta sitten kun osaa niin myös vaatia.

Illalla omalla pihalla TAAS kapulan kanssa pari siirtymistä sivulle. Onnistui paremmin kuin aiemmin. sitten yksi kokonainen nouto , joka oli siis ihan bueno! eka kokonaisuudessaan onnistunut nouto, siis joka kohta oli niinku toivoin, tietysti aina löytyy jotain hienosäätöä, mutta tällä pääsee jo kuitenkin hyvin alkuun, mää oon niin happy! työvoitto! sitten muutama sivulla pito, Adallahan on ollut ongelmana mälvääminen ja siitä herkästi sitten pudottaa kapulan, niin siksi aina aika ajoin tehdään myös tätä edelleen.

Enempää en tälle päivää halunnut reenata enää mitään kapulaan taikka noutoon liittyvää. Otettiin sitten seuraamista, makupalat vasemassa kädessä, palkkasin hyvästä juoksusta, oikea paikka eikä hyppinyt, sekä vasemmalle käännöksissä kun käytti hyvin takapäätä. Lopuksi tehtiin yksi hyppy, nakkasin narupallon palkaksi kun ada oli ylittämässä estettä ja tähän lopetettiin reenit.

Hyvä ja kiva päivä reenaten, nyt on iskenyt niin kamala reeni into että täytyy kalenteriin merkata Adalle vapaa päiviä :D Ja se on kiva huomata että reenit josaain vaiheessa alkaa tuottaan tulosta ja tulee onnistumisia.

milajaada%20062.jpg

Kuva Noora Nahkala. Ada Haapavedellä reenailemassa kesällä 2014