Blogi on elellyt hiljaiseloa, mutta elämässä on kuitenkin tapahtunut kaikenlaista. Unna berni tuli joukkoomme 18.4 Venäjältä. Unna tuli minulle sijoitukseen Aulilta (kennel Alpweiden) ja Paulalta (kennel Janipan) molemmat pitkänlinjan bernikasvattajia. 

Ada astutettiin kesäkuussa Harvahampaan Icke så fortilla eli tuttavallisemmin Ranella. Rane on oikein ihana flatti herra. Tulossa myöhemmin Ranen omistajan kertoma esittely Ranesta.

Viime viikolla käytiin Unnan kanssa harjoittelumielessä Oulaisten kennelkerho ry:n järjestämässä mätsärissä, Unna käyttäytyi todella hyvin, ollen parikilpailussa punainen, mutta ei päässyt jatkoon enää kun punaisten parhaita laitettiin järjestykseen. 

Nyt kuitenkin tähän päivään. Illalla oltiin kerhon järjestämällä arkitottelevaisuus kurssilla, vetäjänä toimi Niina. Olin tyytyväinen siihen miten Unna käyttäytyi porukassa, sekä kiinni jäettynä aidan tolppaan muiden tehdessä. Harjoiteltiin kontaktia, sekä Niin atutki Unnan kun seisotin sitä. Juostiin myös näyttelyrinkiä porukalla. Väliaikoina tehtiin pikkusen tokoa, Pidin Unnaa sivulla ja palkkailin kun piti kontaktia, seuruun aloitusta tein niin että palkkasinsitten kun lähti hyvin seuraamaan mukana. Odotellessa käskytin myös olemaan maassa "käy siihen" käskyllä, eli se minkä haluan tokossa olevan meillä se kun pitää olla paikallaan esimerkiksi tuomarin kommentteja kuulemassa tms. Kurssi kestää neljä kertaa, mutta ellen saa kahta viimeistä sunnuntaita vaihdettua aamuvuoroon, koska toiveesta huolimatta mulle oli laitettu iltavuoro :/ 

Ens lauantaina Unna starttaa näyttelyuransa, Sennen erkkarissa Jyväskylän lähistöllä. Numerolappu tuli ollen nro:lla 13... Eli viimeinen pentu kehässä. Toivottavasti tuo "epäonnen luku" ois meille vieläkin se onnen luku :)