Tänään koin sellaisen keväisen ahaa elämyksen, kuten niin monena vuonna aiemminkin näihin aikoihin, että voisin taas hieman panostaa reeneihin enemmän.  Toki että ehkä pieni tilanne päivitys voisi olla paikallaan ennen kuin päivitän tämän ja eilisen reenejä. Hmmn mistähän aloitan.. Vuosi 2015....syksyllä.. Noppa sai toisen sertinsä heti seuraavana viikonloppuna kun oli ekansa saanut. Paikkana oli tuolloin Pyhäjoki, Noppa hienosti PN 2 SERT! Ada puolestaan kävi taipparit suorittamassa TOivakassa, hieman jännitti mutta läpi meni, samalla saatiin siis "lupa" anoa FI MVA titteliä joka myönnettiin 28.10.2015!! siinä ehkä ne tärkeimmät viime vuoden tapahtumat, meidänhän piti reenata ja ja ja tehdä vaikka mitä, mutta kuinkas kävi. Emäntä koki totaalisen väsymyksen ja tuntui etten selviä edes koulusta, saatikka jaksa mitään ylimääräistä. Mutta vuosi 2016 Aloitettiin hieman toiveikkaammin ja tavoitteena vain selvitä siitä mistä pakko, ja tehdä sitä mitä itse haluaa. 

Vuosi 2016 aloitettiin tammikuussa Kajaani KV:stä jonne olin ilmoittanut molemmat sekä adan, että Nopan. Alkuun olin suunnitellut että otan omaa lomaa ja yövyn hotellissa koirien kanssa, mutta sitten kuitenkin peruin hotellin ja ajelin Kajaaniin molemmille päiville. Lauantaina oli ensin Adan vuoro , ada hienosti VAL ERI 2 SA PN 4, valioluokassa oltiin hienosti heti Hilman jälkeen. mutta paras narttu kehässä pari narttua sijoittui siihen väliin, mutta tosi tyytyväinen olen tuohonkin! Sunnuntaina oli sitten Nopan vuoro, tuomari oli vaihtunut ja murut arvosteli Marjatta Pylvänäinen- Suorsa, Noppa oli ainut narttu joka ois sertin saanut ottaa vastaan, mutta jo heti kuullessani tuomarin sanelevan arvostelua tiesin ettei niin tule käymään kuitenkaan, Noppa sai AVO EH 1. Helmikuussa ajeltiin sitten Tornion ryhmänäyttelyyn , sielläkin tuomarimuutos ja Pekka Teinin tille oli flateille tullut Joko Leiviskä. Jouko ei tykännyt Adasta, arvostelussa ei tainnut olla yhtään positiivista kohtaa :) Mutta kuitenkin VAL EH 4. Adan kanssa olen jo kyllä oppinutkin että s on joko EH tai sitten tosi hyvin, muta sitä ei voi ikinä tietää .. 

Vuodelle 2016 suunnitelmissa on Adan kanssa pyörähtää lomalla ulkomailla asti ja tokoilla, sekä käydä myös kokeissa. Muutamiin ryhmiksiin olen jo myös ilmoittanut, mutta niihin en vielä tiedä pääsenkö varmasti lähtemään, koska poikien jääkiekko harrastus vie niiin paljon viikonloppuja, ja ainakin yhteen isompaan turnaukseen oli näyttelyn kanssa päällekkäisyys.  Nopan kanssa metsästetään viimeistä sertiä. Ja ehkä meille muuttaa myös pikkuinen karvavauva joskus vuoden aikana :)